Logistiek STY bronwater

STY BRONWATER

De smaak van water!

STY bronwater komt uit de stromende bronnen van het oude domein in Céroux – Mousty. De kwaliteit van het mineraalwater Sty wordt erkend door de Belgische Koninklijke Academie voor Geneeskunde. Door botteling aan de bron wordt de kwaliteit van het bronwater gewaarborgd vanaf de bron tot aan de consument, met behoud van al zijn mineralen zondere enige toevoegingen en ondergaat ons water geen enkele chemische of microbiologische behandeling. Dit unieke pure natuurlijke mineraal bronwater verdient met recht onze slogan: “De Smaak Van Water”.

De bronnen van STY hebben een stabiele minerale samenstelling en worden streng beschermd. Het water ondergaat regelmatige strenge controles door onafhankelijke test laboratoria om zodoende altijd het beste water te garanderen. STY voldoet aan de strenge regelgeving om een natuurlijk mineraal water te zijn. Door de unieke samenstelling van STY bronwaters is het onder andere bekend vanwege zijn therapeutische kwaliteiten, helpt het bij darmstoornissen en is het goed voor de urinewegen, maar is het vooral erg lekker.
Een kopie van een onafhankelijk testlaboratorium m.b.t. de samenstelling van STY water kunt u bij ons opvragen.

Naast het water bieden we ook diverse frisdranken waaronder: Cola, Citroen, bruisend bronwater en een Tropical. Al het bronwater en limonades zijn ook als ‘private label’ te verkrijgen. Hierbij kunnen we u helpen een ontwerp te maken zodat u die als eigen merk, als promotie, bij een festival, in uw berdijf, van uw eigen etiket en logo kunt voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos, uw fantasie is de enige beperking.

private label

Uw eigen merk, logo of slogan op STY flessen

kwaliteit

STY-water, natuurlijk mineraalwater.

logistiek

Direct van de bron naar uw winkelschap.

Bezoek deze website regelmatig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd een mailtje sturen aan info@.