Logistiek STY bronwater

STY EAU DE SOURCE

Le goût de l’eau!

STY eau de source L’eau de source STY sort des sources coulantes de l’ancienne domaine dans Céroux – Mousty. La qualité de l’eau minerale Sty est connu grace a l’Academie Royale Belge pour médécine. Grace au mise en bouteille au source, la qualité de l’eau est sécurisé de la source jusq’au consument, cela gardera tout ses minérales sans ajouts chimiques ou microbiologiques. Cette eau de minérale unique et pure gagne notre slogan: “Le Goût De l’Eau”.

 

 

De bronnen van STY hebben een stabiele minerale samenstelling en worden streng beschermd. Het water ondergaat regelmatige strenge controles door onafhankelijke test laboratoria om zodoende altijd het beste water te garanderen. STY voldoet aan de strenge regelgeving om een natuurlijk mineraal water te zijn. Door de unieke samenstelling van STY bronwaters is het onder andere bekend vanwege zijn therapeutische kwaliteiten, helpt het bij darmstoornissen en is het goed voor de urinewegen, maar is het vooral erg lekker.
Een kopie van een onafhankelijk testlaboratorium m.b.t. de samenstelling van STY water kunt u bij ons opvragen.

Naast het water bieden we ook diverse frisdranken waaronder: Cola, Citroen, bruisend bronwater en een Tropical. Al het bronwater en limonades zijn ook als ‘private label’ te verkrijgen. Hierbij kunnen we u helpen een ontwerp te maken zodat u die als eigen merk, als promotie, bij een festival, in uw berdijf, van uw eigen etiket en logo kunt voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos, uw fantasie is de enige beperking.

label privé

Votre propre marque, logo ou slogan sur les bouteilles de STY

qualité

l’eau de STY, eau minérale naturelle

logistique

Direct de la source vers votre magasin

 

Pour plus de renseignements, n’hesitez pas de nous contacter.